“Hoe kun je ExpeditieMe inzetten als coachtool?”

In de maand januari ben ik met mijn coachleerlingen aan de slag gegaan met de LOB methode ExpeditieMe. De leerlingen hebben samen met mij als coach een reis in hun loopbaanontwikkeling mogen maken. Stukje voor stukje zijn ze regisseur geworden van hun eigen loopbaan. In de afgelopen maand hebben leerlingen gewerkt aan thema鈥檚 zoals mindset, motivatie, reflecteren op school resultaten en het formuleren van doelen.

De reis die ik samen met leerlingen maakte, heb ik gebundeld in een aantal artikelen. In deze artikelen geef ik praktische tips, deel ik kennis en deel ik mijn ervaringen.

Hieronder de links naar de artikelen en een korte omschrijving over de inhoud van de artikelen:

ExpeditieMe als coachtool voor LOB tijdens lessen op afstand

In dit artikel ga ik dieper in op de coachtool ExpeditieMe. Wat houdt de tool in en wat kun je allemaal met de tool. Verder geef ik praktische tips over het bouwen van een les rondom deze coachtool en deel ik mijn eerste ervaringen met de tool.

Naar het artikel: ExpeditieMe als coachtool voor LOB tijdens lessen op afstand

Ouders betrekken met ExpeditieMe als coachtool

In dit artikel vertel ik over mijn lessen met als thema mindset. Ik leg uit hoe ik de lessen rondom dit thema heb vormgegeven en hoe ik hierbij ouders betrek. Ook leg ik uit hoe je de betrokkenheid van ouders als coach kunt vergroten. Wat mag je van ouders verwachten? En wat mogen ouders van jou al coach verwachten? Ik sluit het artikel af met praktische tips om de ouderbetrokkenheid in jouw coachklas te vergroten!

Naar het artikel: Ouders betrekken met ExpeditieMe als coachtool

Terugblikken met ouders en leerlingen. Hoe doe je dit effici毛nt? En hoe gebruik je ExpeditieMe hierbij als coachtool?

In het laatste artikel vertel ik over de werkvormen die ik tijdens mijn lessen met de coachtool ExpeditieMe heb ingezet. Ook deel ik mijn ervaringen op deze werkvormen. Daarnaast laat ik je als lezer weten hoe je oudergesprekken op afstand vorm kunt geven. Hoe betrek je zowel ouders als leerlingen bij het terugblikken op schoolresultaten? Je leest het in dit artikel.

Naar het artikel: tergublikken met ouders en leerlingen, hoe doe je dit effici毛nt?

ImpactYou