Studiekeuze Zuid

“Teamwork makes the dream work!”

In september 2021 zijn zes enthousiaste studiekeuzecoaches een inspirerende samenwerking gestart. Young Talent Coach heeft samen met vijf andere enthousiastelingen de krachten gebundeld om de jongeren in de regio ‘Zuid’ te voorzien van passend studiekeuzeadvies. Op de onderwijsbeurs in Veldhoven hebben wij door middel van inspirerende fysieke gesprekjes de eerste jongeren op weg geholpen in het kiezen van een passende studie. In navolging van het succes op de onderwijsbeurs zullen er nog veel mooie projecten volgen. 

In de samenwerking staan energie, enthousiasme en actie centraal. Met de kleuren geel en blauw in het logo houden we de kleuren aan die bij ons passen. Geel staat voor zonnig, nieuwsgierig en energie. Blauw staat voor oprecht, professioneel en  ontspannen. In onze samenwerking, onder de naam Studiekeuze Zuid, werken we samen vanuit een flinke dosis kennis en ervaring. Deze komt voort uit het het onderwijs, het ondernemen en het samenwerken. Elkaars krachten bundelen versterkt ons allemaal en maakt ons sterker in onze expertise, zodat wij de studiekiezers nog beter kunnen begeleiden. 

Je vindt ons in het Zuiden van Nederland:

HET TEAM

Zes enthousiaste en bevlogen studiekeuzecoaches uit het Zuiden van Nederland

HET E-BOOK

Ons E-book dat studiekiezers met praktische tips en opdrachten helpt bij het vinden van een passende studiekeuze

WIE ZIJN WIJ

Een initiatief van bevlogen en nieuwsgierige studiekeuzecoaches uit het onderwijs en het bedrijfsleven

Logo studiekeuze Zuid

De Slimme Studiekeuze Stappengids

In de huidige maatschappij wordt er steeds meer van jongeren verwacht. Op jonge leeftijd nadenken over hoe je toekomst eruit moet zien en hoe jij als persoon bent is lastig. Daarom hebben wij als Studiekeuze Zuid een Slimme Studiekeuze Stappengids ontwikkelt. Stapsgewijs laten we je steeds hoger klimmen in je ontwikkeling. Door in te zoomen op de stappen van het studiekeuzeproces leer je jezelf kennen en wordt het makkelijker om een passende studiekeuze te maken.

Wat vind je terug in de Slimme Studiekeuze Stappengids:

  • De stappen die terug komen in het studiekeuzeproces

  • Bij iedere stap een handige opdracht

  • Handige tips

  • Een overzicht met scholen in het Zuiden van Nederland

Jouw eigen Slimme Studiekeuze Stappengids GRATIS downloaden?

Klik hier!

Hulp nodig?

Heb je de Slimme Studiekeuze Stappengids al doorgenomen? En kom je er zelf nog niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact op met een van de studiekeuzecoaches bij jou in de buurt!

Meer informatie?

contact