Young Talent Coach deelt graag tips, tricks en tools die jij in de begeleiding bij jongeren kunt inzetten. Je kunt alles terug vinden in het downloadcenter. Je vindt hier downloads terug die je kunnen helpen bij de begeleiding van jongeren. Alle downloads zijn materialen die kant-en-klaar in de praktijk gebracht kunnen worden.

Hieronder vind je meer informatie over het downloadcenter. Een passende download gevonden en uitgeprobeerd? Ik zou het tof vinden als je een foto zou willen delen op je socials! 

Meer passende tips, tricks en tools ervaren? Young Talent Coach biedt ook workshops aan. 

Samenwerking StudiekeuzeZuid

Toegang tot het downloadcenter?

Wil je toegang tot alle downloads die Young Talent Coach beschikbaar stelt? Meld je aan voor de mailinglijst en je ontvangt de link naar het downloadcenter in je mailbox! 

LESMATERIAAL

In mijn werk als economiedocent en mentor/coach vind ik het belangrijk dat leerlingen lesstof krijgen aangeboden die bij de belevingswereld aansluit. Dit betekent dat je als docent moet verdiepen in de interesses en talenten van je leerlingen. Wat doen je leerlingen in hun vrije tijd? Hoe leren ze? Welke hypes zijn er op dit moment in? Door je hier op te focussen maak je de lesinhoud voor de leerlingen interessanter en toegankelijker. Meer weten? Meld je aan voor het downloadcenter!

TALENTONTWIKKELING

In mijn werk als docent en coach begeleid ik mijn coachees op het gebied van talentontwikkeling. In de begeleiding hierbij sluit ik aan bij de interesses, kwaliteiten en leermotieven van de coachee. Door telkens met de coachee in gesprek te gaan over de ervaringen die hij/zij op heeft gedaan ontstaat er talentontwikkeling. In het downloadcenter vind je praktische voorbeelden!

TIPS EN TRICKS BIJ COACHEN

Hieronder vind je de meest uiteenlopende tips en tricks terug die je kunt inzetten bij het coachen van jongeren. Deze tips en tricks zijn onder andere gebaseerd op ervaringen die ik deel in mijn blogs. 

Meer informatie?

Contact