Zoek jij een tool om op een creatieve manier in gesprek te gaan met jongeren?  Wil jij ze laten reflecteren op hun eigen zelfbeeld of aan het denken zetten?

De coachtool Dobbel Je Gesprek van Young Talent Coach helpt jou om op een inspirerende manier het gesprek aan te gaan!

Dobbel je gesprek is een coachtool die wordt ingezet bij het voeren van coachgesprekken met jongeren. Door het gebruik van de tool worden de jongeren aan het denken gezet door ze te laten reflecteren op hun eigen zelfbeeld. Kortom een veelzijdige tool die de basis vormt voor een inspirerend gesprek. De tool kan op verschillende manieren worden ingezet. Afhankelijk van de gekozen methodiek wordt het aantal dobbelstenen bepaald. De dobbelstenen zijn bedoeld om het gesprek vorm te geven. Het lot bepaalt waar in het gesprek over gesproken wordt. De dobbelstenen kunnen worden gebruikt op alle leeftijden. Echter op jonge leeftijd  (12 t/m 15) is het lastig voor de jongere om bij alle onderwerpen die op de dobbelstenen worden uitgebeeld iets te vertellen. Daarom zijn er ook kaartjes met dezelfde tekst als op de dobbelsteen toegevoegd. Op deze manier kan de jongere zelf het onderwerp van het gesprek kiezen. Ook kan er een combinatie van kaartjes en dobbelstenen worden gebruikt.

De dobbelstenen

  • Levensgebiedensteen

  • Identiteitssteen

  • Positieve-emotiessteen

  • Negatieve-emotiessteen

Uitbreidingen

Naast de drie standaardpakketten A, B en C zijn er uitbreidingen van Dobbel je Gesprek:

Pakket B

3495
  • Inhoud: 4 dobbelstenen + handleiding + handige verpakking

Pakket A

3995
  • Inhoud: 4 dobbelstenen + handleiding + kaarten met afbeeldingen + handige verpakking

Pakket C

995
  • Inhoud: dobbelsteen naar keuze + handige verpakking

* Prijzen zijn exclusief € 6,75 verzendkosten

Reviews van coaches en andere gebruikers:

Door de uitstraling won het gelijk de aandacht van mijn dochter. Je kunt de gesprekken zo diep laten gaan als je zelf wilt. Mooi om te merken dat er op deze manier vrij weinig moeite gedaan hoeft te worden om mooie gesprekken te creëren.

Kindercoach Simone

Dobbel Je Gesprek is een top aanwinst om jongeren te coachen! Ik werk met mensen met een taalontwikkelingsstoornis en dan zijn duidelijke kaarten echt nodig. Het voordeel van de kaarten is dat er naast de tekst ook een plaatje op staat, De tool werkt helder en overzichtelijk!

Mariëlle Vermeulen

Ik gebruik Dobbel Je Gesprek zowel met gezinnen als cliënten apart. De tool breekt het ijs en er wordt op een luchtige maar tóch inhoudsvolle manier over vele thema’s gesproken. Het levert vaak verrassende inzichten en weetjes van elkaar op.

Durfcoach Kim Wonderschatter

Ik vind de dobbelstenen zo leuk! En heel fijn om te gebruiken op verschillende ‘gebieden/vlakken’, waardoor natuurlijk veel verschillende onderwerpen besproken kunnen worden. De gesprekken lopen nu zo mooi en vanzelf. Heel luchtig en vooral ontspannen!

Aisa Coaching

Mijn eerste mentorgesprekken heb ik al gevoerd met ‘Dobbel je gesprek’. Ik ben zeer te spreken erover. De leerlingen vinden de manier van praten op deze manier erg leuk en het verloopt natuurlijker dan met een papier en wat vragen die voor iedereen gelijk zijn. Het is meer coachend en gaat als ‘vanzelf’. Ik ga er zeker mee door! Ook zit er een duidelijke, korte, doeltreffende handleiding bij.

Jeffrey Knaap

Heel gaaf bruikbaar materiaal. Wanneer je iets besteld, is het zo tof als je het de volgende dag al in huis hebt!

In de Buitenlucht coaching

Meer informatie?

contact