Het maken van keuzes is voor jongeren niet gemakkelijk. En voor jou als ouder kan het lastig zijn om je kind hierin te begeleiden. Een belangrijke keuze, namelijk die voor een vervolgopleiding na het voortgezet onderwijs, staat wél al bijna voor de deur. Over een paar maanden sluit namelijk de termijn al waarin je kind zich kan aanmelden voor een vervolgopleiding!

Om jou als ouder te helpen bij de begeleiding van je kind zodat er een goede keuze gemaakt kan worden, organiseer ik samen met de Bibliotheek Maas en Peel een online workshop speciaal voor ouders van alle leerlingen in het voortgezet onderwijs (VO) die binnenkort een studiekeuze moeten maken. Tijdens deze interactieve workshop geef ik veel praktische handvaten en tips die hierbij helpen. Wat kun je als ouder doen om te helpen? En wat kun je beter niet doen? Ik vertel je hier tijdens deze interactieve workshop graag meer over!

Meld je gratis aan
De workshop vindt online plaats op maandagavond 14 maart, om 19.00 uur. En is dus specifiek bedoeld voor ouders. Na inschrijving ontvang je de link naar de online workshop, die via Microsoft Teams wordt gehouden.

Aanmelden kan via de link op de website van de bibliotheek Maas en Peel. Klik hier om je aan te melden.

Zie ik jou online op 14 maart?
Graag tot dan!

Interactieve workshop studiekeuze door Young Talent Coach