Coachtool: leermotievenbingo

Leren en ontwikkelen spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. De maatschappij verandert voortdurend en steeds sneller. Deze veranderingen komen in alle levensgebieden terug.  Als jij als jongere in deze rollercoaster van veranderingen je staande wilt houden moet je je blijven ontwikkelen. Het in kaart brengen van jouw ontwikkeling op het gebied van leren kan daarom heel belangrijk zijn. Soms loopt je ontwikkeling op het gebied van leren een beetje spaak, je loopt tegen problemen aan. Je weet bijvoorbeeld niet waarom je moet leren? Hoe je moet leren? Of wat je nodig hebt om goed te kunnen leren. Met behulp van het leer- en ontwikkelingspel (Peter Gerrickens, Marijke Verstege en Zjev van Dun) heb ik o.a. een leermotievenbingo spel gemaakt. Aan de hand van deze bingo kom je er achter waarom jij graag wilt leren. En zo kun je ververvolgens je eigen leren ‘ontwikkelen’. Gaaf toch!

Ben jij iemand die zich graag wilt ontwikkelen op het gebied van leren? Of ken je misschien iemand die hierbij wat hulp kan gebruiken? Neem dan contact met me op. In de maand mei nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend coachgesprek waarin ik je ontwikkeling voor je in kaart breng.

Ben jij een professional die graag aan de slag gaat met het leer- en ontwikkelingsspel i.c.m. met mijn gemaakte coachtools? Neem dan contact met me op en houd mijn website in de gaten!

Klimmen in je eigen ontwikkeling